Ta kontakt
Bostadsaktiebolaget Åbo Harpunens

Ankkuri

Urbana hyresbostäder i en unik miljö!

Till skillnad från Harpunkvarterets andra bostadsbolag är Ankkuri en skild enhet och inte en helhet av två närliggande hus, som de redan färdigställda Puosu och Majakka.

Bostäderna i sju våningar höga Ankkuri är hyresbostäder, vars storlek varierar mellan ettor på 35,5 m2 till takvåningar på 116 och 122,5 m2 med 4 rum, kök och bastu.

Vattenavgiften är fast – 20 euro/person/månad, och korrigeras regelbundet enligt faktisk förbrukning. Elen faktureras enligt förbrukning. Bostäderna är rökfria och rökning är också förbjuden på balkongerna. Husdjur är välkomna i Harpunens Ankkuris bostäder.

 

Gör en ansökan meddetsamma!

Är du intresserad av högklassigt hyresboende i ett unikt objekt – precis intill Åbo centrum, granne med slottet? Nu kan du ansöka om en hyreslägenhet i Bostads Ab Åbo Harpunens Ankkuri! Huset står färdigt i februari 2021 och fr.o.m. 1.3.2021 kan man flytta in. Sjömanspensionskassan fungerar som hyresvärd.

Ankkuris kommande hyresgäster väljs ut i januari 2021, därefter skrivs ett hyresavtal som förbinder båda parter. Hyresgarantin motsvarar en månads hyra och ansökarnas kredituppgifter kontrolleras. Om du är medlem i Sjömanspensionskassan ska du nämna det i din ansökan.

OP Hem Åbonejden ansvarar för förmedlingen av Ankkuris bostäder och ansökan kan göras på adressen OP-koti.fi på bostädernas respektive webbsidor. Du kan också skicka din ansökan per e-post till niina.salo@op.fi eller hämta den till bostadsförmedlingens representant på Trätorgets kontor. Du kan också ringa hyresbostadsförmedlaren på nummer 040 823 8334.

Vill du också bli en nöjd invånare i Harpunkvarteret? Sök bostad och hitta ditt drömhem!