Ta kontakt
Bostadsaktiebolaget Åbo Harpunens

Ankkuri

Urbana hyresbostäder i en unik miljö!

Till skillnad från Harpunkvarterets andra bostadsbolag är Ankkuri en skild enhet och inte en helhet av två närliggande hus, som de redan färdigställda Puosu och Majakka.

Bostäderna i sju våningar höga Ankkuri är hyresbostäder, vars storlek varierar mellan ettor på 35,5 m2 till takvåningar på 116 och 122,5 m2 med 4 rum, kök och bastu.

Vattenavgiften är fast – 20 euro/person/månad, och korrigeras regelbundet enligt faktisk förbrukning. Elen faktureras enligt förbrukning. Bostäderna är rökfria och rökning är också förbjuden på balkongerna. Husdjur är välkomna i Harpunens Ankkuris bostäder.

 

Ansök om bostad!

Är du intresserad av högklassigt hyresboende i ett unikt objekt – precis intill Åbo centrum, granne med slottet?

OP Hem ansvarar för förmedlingen av hemmen i Ankkuri och du kan fylla i ansökan på OP-koti.fi  på respektive bostads egna sida. Du kan även skicka in din ansökan via e-post till niina.salo@op.fi eller hämta den till bostadsförmedlingens representant på Trätorgets kontor. Du kan också ringa hyresbostadsförmedlaren på nummer 040 823 8334.

Sjömanspensionskassan fungerar som hyresvärd. Hyresgarantin motsvarar en månads hyra och ansökarnas kredituppgifter kontrolleras. Om du är medlem i Sjömanspensionskassan ska du nämna det i din ansökan.

Vill du också bli en nöjd invånare i Harpunkvarteret? Ansök om bostad och hitta ditt drömhem!