Ta kontakt
Bostadsaktiebolaget Åbo Harpunens

Majakka

Bostads Ab Harpunens Majakka är det andra husparet som reser sig i Harpunkvarteret. Som Kuivaketju10-objekt är Majakka ett modellexempel inom byggande. I likhet med hela kvarteret är Majakka planerat enligt alliansmodellen. Sakkunniga inom varje område har bidragit med sitt bästa kunnande i planeringen och genomförandet.

I planeringsskedet har man lyssnat till köparnas önskemål och lagt till just sådana element och kvadratmetrar som gör boendet såväl trivsamt som praktiskt. I lägenhetsfördelningen har man beaktat behovet av större bostäder och bland annat planerat in bostäder med takterrass på den översta våningen.

De stora inglasade balkongerna ger ett underbart tilläggsutrymme där du kan njuta av miljön långt in på hösten. De stora fönstren låter ljuset flöda in i hemmet och ökar känslan av rymd.

Bostäderna i Harpunens Majakka öppnar sig både västerut mot gården, söderut mot ån och österut mot centrum.  Bostäderna mot söder och väster har även utsikt över Åbo slott.

Tidlöst och kvalitativt

Den allmänna nyansen på ytmaterialen är ljus, och köksinredningen är vit. Som kontrast till detta har man valt parkett i en mörkare brun nyans. I badrummen finns också ljusa gråbruna nyanser. Gällande fondväggar har invånarna också möjlighet att framföra egna önskemål.

Alla Majakkas personliga hem har redan fått nya invånarna. Prenumerera på Harpunkvarterets nyhetsbrev så ska du få nyheter från nya bostäder strax de kommer till salu!