Ta kontakt

Nu till salu: Eleganta hem i Kompassi, mittemot Slottsparken

Höstliga vindar blåser från havet och byggnationen av Harpunkvarterets Kompassi fortskrider i bra medvind. Kompassis unika bostäder som står färdiga om ett år på kvarterets kanske mest framstående plats, är nu till salu. Det lönar sig alltså att reagera snabbt, så att man har möjlighet att påverka bostadens stil och inredning.

As Oy Turun Harppuunan Kompassi är Harpunkvarterets i ordningsföljd femte bostadsaktiebolag, som står färdigt hösten 2022. Husets fem våningar kommer att innehålla 33 bostäder, vars storlekar varierar från ettor på 26 m2 till den imponerande 117,5 m2 trean på högsta våningen. Kompassens utsikt öppnar sig mot Slottsparken och åstranden, så nu erbjuds en chans till en verkligt unik vy intill landmärket för vår nationella kulturhistoria.

Öppna bostäder och en imponerande innergård

Planlösningarna i Kompassis bostäder är öppna och innovativa, och bjuder gott om plats att trivas på. Invånaren får själv skapa en tilltalande helhet av den fasta inredningen och de högklassiga, tidsenliga och eleganta material som finns att välja mellan. Den mångsidiga kvartersgården med sina färggranna blom- och nyttoväxter och mångsidiga aktivitetsmöjligheter har skapats av landets främsta experter och representerar urbana grönområden när de är som bäst. Ett dylikt bygge har inte genomförts någon annanstans! Redan nu är den slutna innergården en perfekt plats att tillbringa sin tid på och idrotta, leka eller spela ­– ensam eller tillsammans med familjen eller vänner.

Närbutik i gatuplan

Boendekomforten i Kompassi förhöjs ytterligare av nya Sale-konceptets livsmedelsaffär som öppnas hösten 2022 i Kompassis affärslokaler på gatunivå. Affären erbjuder kvarterets och grannskapets invånare ett mångsidigt utbud med långa öppettider. Kompassis invånare kan redan nu använda Kvartershuset som ligger på innergården och senare även andra gemensamma utrymmen. Dessa utrymmen och t.ex. torkrummet går att reservera via smarttelefonen i den digitala invånarappen, där det även går att läsa meddelanden från disponenten, delta i invånarnas egna lopptorg och annat nyttigt.

Finns ditt drömhem i Harpunkvarteret?

Finns också ditt drömhem i Harpunkvarteret, endast ett stenkast från hamnen och Aura å? Har ditt drömhem en takterass med svindlande vyer, en inglasad balkong du kan använda från tidig vår till långt in på hösten, med fin utsikt mot åstranden och Åbo slott – eller kanske en egen terass intill den prunkande kvartersgården?

Du är varmt välkommen till Kompassi – kom och bekanta dig med huset och välja din favoritbostad!

Det finns ännu några inflyttningsklara hem i Harpunkvarterets andra husbolag, som redan står färdiga.

Bekanta dig med Kompassi och bostäderna här.