Ta kontakt

OP Hem hjälper dig att hitta bostad i harpunkvarteret

Mäklarna på OP Hem tar nu över försäljning avHarpunkvarterets bostäder. OP Hem är landsomfattande,  och bara i Åbo jobbar närmare 60 mäklare. Mäklarna känner väl till Åbos alla bostadsområden, boendets nya vindar och Åbobornas bostadskrav. Under våren lanserade OP Hem en ny säljarens tjänst.Via den kan säljarenhålla sig uppdaterad avförsäljningen av sin bostad. Det är också möjligt att sköta bostadsaffärerna digitalt med OP Hem.

– För oss på OP Hem är kunden viktigast. Vi garanterar att bostadsaffärerna sköts enligt alla regler och föreskrifter och följer god affärssed, berättar OP Hems kontaktchef Sanna Varjanne, som leder Harpunkvarterets försäljningsteam.

Harpunkvarteret är ett unikt objekt som gör det till ett tilltalande uppdrag för OP Hem.

– När Harpunkvarteret blir färdigt, är det som en egen miniatyrvärld(minä vaihtaisin sanan miniatyrstad)som erbjuder tjänster, boendekomfort och en smidig vardag – allt enligt invånarnas önskemål. Ekologiskhållbarhet, hantering av gråvatten, energieffektivitetoch mycket annat gör Harpunkvarteret till en unik helhet. Men framför allt är Harpunkvarteret olika hem. Små hem, stora hem, personliga hem. Högklassigt boende i alla bemärkelser. Vi ser fram emotatt börja med försäljningen, så att vi kan berätta om allt detta, säger Varjanne.

OP Hem har valt ut och specialutbildat 12 fastighetsmäklare för försäljning av Harpunkvarteret. Teammedlemmarna är erfarna och mycket engagerade. Teamet backas upp av ett annat team, som sköter om marknadsföring och mäklarnas försäljningsmaterial.

– Även om det handlar om visningar på en byggarbetsplats, finns det redan mycket som är färdigbyggt. Visningsbostäderna i Uuden Harppuunan Majakka / Nya Harpunens Fyr är klara och möblerade och väntar redan på invånare. I Puosu / Båtsman, det hus som färdigställdes först, finns det inflyttningsklara hem att välja mellan, nämner Varjanne.

– Söndagsvisningarna som är öppna för alla är självklart en del av vår försäljningstaktik. Privatvisningarna passar däremot bäst för att diskutera kundens individuella önskemål: då kan man tillsammans med kunden välja precis de bostäder som hen vill bekanta sig med.

Harpunkvarterets försäljning fortsätter i slutet av november. Håll dig uppdaterad genom att beställa Harpunkvarterets nyhetsbrev! Information om evenemang och tillställningar på Harpunkvarteret hittar du på Facebook och på Harpunkvarterets webbsidor: www.harppuunakortteli.fi

– Hör av dig och delta på visningarna! Vi berättar gärna mer, och du får bekanta dig närmare med en imponerande ny helhet! I Harpunkvarteret blir du en del av berättelsen, tipsar Varjanne.