Ta kontakt

Urbana hyresbostäder i en unik miljö!

Är du intresserad av högklassigt hyresboende i ett unikt objekt – precis intill Åbo centrum, granne med slottet? As Oy Turun Harppuunan Ankkuri står färdigt i februari 2021 och bostäderna är inflyttningsklara fr.o.m. 1.3.2021. Fyll i ansökan i tid, eftersom uthyrningen av bostäder är redan igång!

Sju våningar höga Ankkuri som ligger i Harpunkvarterets norra ända, är kvarterets i ordningsföljd fjärde bostadsaktiebolag. Bostädernas storlek växlar mellan ettor på 35,5 m2 till bostäder på högsta våningen på 116 och 122,5 m2 med 4 rum, kök och bastu.

Stadsbostädernas innovativa planlösningar har kombinerats med smart kvadrattänk, utan att man tummat på boendetrivseln. Även husdjur är välkomna i Harpunens Ankkuris bostäder.

Gör en ansökan meddetsamma

Blir du också en nöjd invånare i Harpunkvarteret? Sök bostad och hitta ditt drömhem! Mer information och ansökningsblanketten hittar du på våra webbsidor på adressen harpunkvarteret.fi/ankkuri

Välkommen till ett bysamhälle på tusen invånare

Harpunkvarteret är ett urbant bysamhälle, som kombinerar modern arkitektur med en trygg, omgärdad slottsgård. Det nästan helt självförsörjande kvarteret utnyttjar bl.a. jord- och solvärme, som möjliggör låga boendekostnader.

Harpunens Puosu och Harpunens Majakka är redan färdiga. Då hela Harpunkvarteret står färdigt kommer det att bestå av 12 hus, med hem för cirka tusen invånare.